divendres, 16 d’octubre del 2015

TALLER DE MASSATGE FACIAL AYURVEDA 



El massatge facial Ayurveda estimula la circulació, potencia la nutrició facilita el drenatge de toxines, elimina la tensió, i relaxa la ment, aconseguint tonificar els muscles del rostre, mantenint un bon ton i elasticitat en totes les capes de la pell, elimina las arrugues ajudant a mantenir unes formes juvenils.    

El massatge facial ayurvedic consta de 8 passos: 
1.Neteja;
2. Massatge amb olis medicats; 
3. Vapor o compreses d’herbes;
4. Exfoliació guau; 
5. Ubtans – lepas. màscara facial netejadora o nutrient; 
6. Tonificació /rejoveniment; 7. Humectació; 8. Hidratació.             

Data: Dilluns 9 novembre  2015.    

Horari: Aquest curs consta de 4 hores i l’horari es des de les 09.00 a les 13:00h.  
  
Professors: Nuria Fonts, professora en massatges i tractaments ayurvérdics i especialitzada en les tècniques especifiques del sur de l’índia com el “Chavitti””Chakra abhyanga” i massatge en relació als punts “marma abhyanga”.   

Preu: El preu del curs es de 49 euros. En el curs s’inclouen els olis el  material utilitzat. El número de places es limitat. Es recomana portar roba còmode, una tovallola i llibreta i bolígraf.


CHRISTABEL, ESCOLA DE ESTETICA I TERAPIES NATURALS.
C) ERA DE L'ESQUERRA Nº2 ENTRESOL. 938725554; 938751552.
CHRISTABEL@CHRISTABEL.ES

dimecres, 14 d’octubre del 2015

Curs d'ungles de gel a christabel

Curs d'ungles de Gel a Christabel Manresa

Vols apendre a realitzar correctament les Ungles de Gel, aquest es el teu curs vine i demana informació a Chrsitabel

Telf: 938725554

Dies del Curs : 2, 9 , 16 i 23 de Novembre de 2015

Horari : 16 a 19 hores

Lloc: Chrsitabel ( Era esquerra 2 ) Manresa


dimarts, 6 d’octubre del 2015

Peptide Lift de Selvert thermal en Christabel

SELVERT THERMAL presenta Peptide Lift, una línea que desafía el paso del tiempo con fórmulas ricas en revolucionarios Péptidos de última generación que proporcionarán un efecto lifting inmediato y duradero.
Todos los péptidos presentes en la línea ayudarán a activar distintos mecanismos beneficiosos para la piel, consiguiendo difuminar las arrugas, recuperar la elasticidad y la firmeza natural de la piel.
PRODUCTOS VENTA PÚBLICO:
- Crème Lift Redensifiante: rica crema con efecto lifting inmediato gracias a la integración de novedosos Péptidos en su formulación que ayudan a recuperar la tersura y luminosidad de la piel, que se muestra visiblemente rejuvenecida. 50 ml.
- Sérum Lift Redensifiant: sérum con efecto lifting inmediato que aporta una amplia acción reafirmante integral para rostro y cuello ayudando a definir el óvalo facial. Su fórmula, rica en Péptidos, ayuda a difuminar las arrugas y líneas de expresión. 30 ml.
- Suprême Ultra Sérum Lift Redensifiant: revolucionario sérum que presenta una fórmula ultra-concentrada basada en los más efectivos Péptidos de última generación consiguiendo un efecto lifting inmediato. Gotas de puro lujo con gran poder activo que ayudarán a aumentar la luminosidad, tonicidad y firmeza de la piel, reduciendo visiblemente la flacidez. 30 ml. 

Ahora Packs promocionales