dimarts, 24 de maig del 2016

TALLER DOSHA KAPHA
LA PRAKRUTI EN L’AYURVEDA

L’Ayurveda, el Sistema tradicional de la Medecina Natural de l’india.
DILLUNS 30 DE MAIG DEL 2016 DE 10:00 A 13:00

Les cèl·lules reprodueixen l’organisme humà, els Doshas son les energies que regulen les cèl·lules i el cos. Al mateix temps els Doshas son també factors causals del procés de la malaltia o del desequilibri. Al conèixer la nostre constitució, sabem la tendència a les malalties, l’estil de vida adequat, la cura i el tractament correcte.
Àtoms de la terra i l’aigua, originen les molècules de Kapha, aportan estabilitat.
Kapha regula l’activitat de molts òrgans i aparells, entre ells el sistema nerviós central, la bufeta, els ronyons, els òrgans reproductors, controla totes les funcions cel·lulars, l’estructura i fermesa de les articulacions, el vigor sexual, el sistema immunitari i la capacitat de regeneració. Es una importantíssima energia de defensa per el nostre cos i es responsable de la seva estructura corporal, també regula la regeneració dels teixits, la potencia sexual, la curació de les ferides, la lubricació de les articulacions, l’aparell digestiu i respiratori.
En aquest taller coneixerem les característiques del Dosha Kapha, aprendrem a mantenir lo en equilibri, com corregir un desequilibri, la dieta adequada, l’estil de vida, horaris, esports recomanats, els exercicis de yoga concrets, pranayames, olis específics, tractaments concrets, i les emocions i la ment.
Dilluns  30 de Maig  2016. De 10.00 – 13.00h. El preu es de 49 euros.
v  Si es realitzen els tallers de Dosha Kapha i Espècies Ayurveda junts, el preu es de 89 euros

SATTVA us espera a CHRISTABEL escola de teràpies naturals
C) Era de l’esquerra nº2 Manresa 938725554; christabel@christabel.es