dimarts, 24 de maig de 2016TALLER LES ESPÈCIES DE L’AYURVEDA

                   L’Ayurveda, el Sistema tradicional de la Medecina Natural de l’india.  
                  30 DE MAIG. HORARI DE 15:00 A 18:00


L’Ayurveda ens ofereix un coneixement mil·lenari sobre l’ús de les especies tant a  la cuina como en el tractament de les malalties.

Son plantes medicinals utilitzades per alterar les característiques dels diversos aliments a fi de fer-los mes digeribles i de reduir els  possibles efectes negatius.
Un antic proverbi ayurvédic senyala que “la primera farmàcia esta a la cuina”. Sens dubte, les especies, son els primers medicaments. Les especies ajuden a complir tres objectius fonamentals:
  1. Millorar la potencia digestiva, augmentar l’agni ,  evitant els efectes colaterals de l’ús d’aliments inadequats per la pròpia constitució i/o per combinacions inapropiades.
  2. Les investigacions científiques que s’han realitzat, mostren que tenen importants accions antimicrobianes, limitant o impedint el creixement de paràsits, fongs, bactèries i virus.
  3. Moltes de les especies son cultivades en las faldes de les muntanyes. Per aquest motiu, aporten minerals per un bon estat de salut.

En aquest taller coneixerem  les propietats de les especies i les diferents possibilitats de barrejar-les, cada barreja pot incloure de tres a mes d’una dotzena d’espècies diferents. Aquestes combinacions a L’Índia reben el nombre de masala. Aprendrem a combinar les a la cuina i en preparats per la salut.


30 de maig  2016. De 15.00 - 18: 00h. El preu es de 49 euros.
v  Si es realitzen els tallers de Dosha Kapha i Especies d’Ayurveda junts, el preu es de 89 euros

SATTVA us espera a CHRISTABEL escola de teràpies naturals
C) Era de l’esquerra nº2 Manresa 938725554; christabel@christabel.es