dijous, 31 de març del 2016

TALLER SATTVA SOUNDARYA VARDHINI 25 d'abril del 2016 de 15:00 a 18:00


TALLER SATTVA SOUNDARYA VARDHINI
TRACTAMENTS FACIALS DE BELLEZA NATURAL DE L’AYURVEDA



Per l’Ayurveda,  la bellesa,  es la que flueix de les nostres emocions i la salut. Comença a dins i  es reflexa fora. Per irradiar-la, hem de  seguir les indicacions de Dinacharya (la rutina diària) i un estil de vida  segons Prakruti  (constitución).
La pell obté tots els nutrients que necessita dels aliments i de la cosmètica.
Els productes de bellesa que s’apliquen sobre la pell van directament al torrent sanguini. Al igual que les substancies que ingerim, els actius cosmètics es converteixen en elements essencials per la renovació dels teixits.
Per això l’Ayurveda sempre diu que la pell es un òrgan viu i que els cosmètics naturals són aliments per la pell i que no apliquem mai un producte al cutis que no ens el poguéssim menjar.
Utilitzant plantes, olis, minerals i altres ingredients naturals sense adulterar, la ciència Ayurveda ha desenvolupat un sistema de salut i  bellesa natural durant mes  de 5000 anys. Els principis d’aquest sistema son equilibri i harmonia.
Els tractaments de Soundarya restauren l’equilibri dels Doshas (vata,pita,kapha), milloren la nutrició i la neteja dels teixits, els revitalitzen i milloren el to, l’elasticitat, redueixen l’aparença de les arrugues, taques, problemes pell.

25  d’abril de 15:00 a 18:00 El preu es de 49 euros.
                                                                                                                                                                      
v  Si es realitzen els tallers de Mukha Abhyanga i Sattva Soundarya Vardhini junts, el preu es de 89 euros

SATTVA us espera a CHRISTABEL escola de teràpies naturals
C) Era de l’esquerra nº2 Manresa 938725554; christabel@christabel.es