dimarts, 5 d’abril del 2016

TÈCNIQUES DEL MASSATGE FACIAL ABHYANGA DE L’AYURVEDA

TALLER MUKHA ABHYANGA
TÈCNIQUES DEL MASSATGE FACIAL ABHYANGA DE L’AYURVEDA

L’abhyanga es un conjunt de tècniques bàsiques i imprescindibles de L’Ayurveda, el Sistema tradicional de la Medecina Natural de l’india.  


La pell en totes les seves terminacions nervioses està intimament conectada amb el cervell. L’Abhyanga o  massatge amb oli es molt relaxant tant per el cos com per la ment. Se sap que la pell es la major responsable de la producció d’hormones i aquest tractament es molt equilibrador per l’important sistema de control metabòlic. Reforça i rejoveneix els teixits i retrassa el process d’envelliment de la pell.
L’estrés afecta als muscles de la cara i fa que aquests es contraiguin, fent-nos veure mes envellits, faltats d’energia i arrugats. La pell es debilita, es veu seca, agrietada i apareixen erupcions, acne, taques, cel.lules mortes...
Mukha Abhyanga potencia la nutrició i la neteja dels teixits facials,elimina les toxines, millora el to muscular, la fermesa i l’elasticitat de totes les capes de la pell
Mukha Abhyanga inclou la estimulació dels punts Marmes (punts d’energia ayurvédics) de la cara. Cada zona de la cara conecta amb un órgan o zona del cos que es beneficiarà amb aquest massatge facial.
L’ aplicació regular de mukha abhyanga  elimina les  toxines, disminueix les arrugues i suavitza l’expressió deixant una pell jove i saludable. Es una técnica no invasiva que promou la belleza profunda y duradera que irradia desde l’interior.
25  d’abril de 10:00 a 13:00  El preu es de 49 euros.
                                                                                                                                                                      
v  Si es realitzen els tallers de Mukha Abhyanga i Sattva Soundarya Vardhini junts, el preu es de 89 euros

SATTVA US ESPERA A CHRISTABEL ESCOLA DE TERAPIES NATURALS
C) Era de l’esquerra nº2 Manresa 938725554; christabel@christabel.es