dissabte, 13 de febrer del 2016


TALLER PADA ABHYANGA
TÈCNIQUES DEL MASSATGE PODAL ABHYANGA DE L’AYURVEDA
L’abhyanga es un conjunt de tècniques bàsiques i imprescindibles de L’Ayurveda, el Sistema tradicional de la Medecina Natural de l’Índia.

A L’Índia els peus son sagrats, sempre han sigut adorats. El cap besa els peus. S’ofrenen flors als peus de la mare, pare, Gurú i de la Divinitat. Les flors simbolitzen l’Amor i els peus les flors de Loto. Els peus mantenen el contacte amb la Mare Terra i tota la seva energia i que entra en el cos.
El Pada Abhyanga activa el Prana i equilibra les energies dels 3 Doshas (Vata, Pitta i Kapha). Hi ha 15 energies que deriven d’aquests Doshas i governen els nostres sistemes i òrgans. Hi estan representades en les plantes i dits dels peus. Pada Abyanga activa els Marmes (punts energètics vitals) dels peus corregint el funcionament defectuós dels òrgans i sistemes i restablint l’equilibri.
És un massatge molt estimulant, que evita la rígides, alleuja dolor muscular i tendinitis, la ciàtica i millora la circulació i els turmells inflats per retenció líquid. Alleuja les rampes i el cansanci i millora l’insomni,..
També relaxa, desinflama, hidrata, suavitza, cicatritza  i nodreix els peus.
Hi ha una dita Ayurvedica que diu que si es realitza el ritual de Pada Abhyanga  les malalties no s’acosten als que es fan massatges als peus abans d’anar a dormir, així com les serps no s’acosten a les àguiles.
 
22 de febrer 2016. De 15.00 - 18: 00h. El preu es de 49 euros.
❖ Si es realitzen els tallers de Shiro Abhyanga i Pada Abhyanga junts, el preu es de 89 euros
 
SATTVA us espera a CHRISTABEL escola de teràpies naturals
C) Era de l’esquerra nº2 Manresa ‪938725554; 938751552; christabel@christabel.es