dissabte, 13 de febrer del 2016

TALLER SHIRO ABHYANGA
TÈCNIQUES DEL MASSATGE CRANEAL ABHYANGA DE L’AYURVEDA
L’abhyanga es un conjunt de tècniques bàsiques i imprescindibles de L’Ayurveda, el Sistema tradicional de la Medecina Natural de l’Índia.
                                       
És un dels massatges mes complerts que existeixen, perquè a part de mobilitzar els músculs, oxigenar-l’os i activar la circulació, es pressionen els Marmes, uns punts "subtils" on es creuen unes línies  energètiques, sent per això diferent a totes les demés teràpies de massatges coneguts. Inclou múltiples tècniques, personalitzades segons la Prakruti o constitució individual, olis medicats d’herbes segons la patologia i varis tractaments complementaris.

El massatge, es realitza per tot el cos, cada zona te diferents efectes que es combinen formant un tractament complet que inclou la relaxació del sistema nerviós, la desintoxicació, la millora del funcionament articular i la alliberació emocional. També pot practicar-se sobre regions específiques com el cap, espatlles i coll (Shiro Abhyanga), tractament de bellesa facial (Mukha Abhyanga) peus (Pada Abhyanga) o directament en els punts (Marmes)

Evita i prevé la caiguda del cabell, enforteix les arrels, estimula el creixement i el reestructura i abrillanta. Ajuda en la circulació de la sang.
Promou la relaxació del cos, aporta claredat mental, incrementa la concentració i reforça l’autoestima. Elimina les tensions i ajuda a reduir els mals de cap i migranyes, rejoveneix i vigoritza els músculs, els  tendons, els óssos i la pell. Augmenta el  sistema immune.

22 de febrer 2016. De 10.00 – 13.00h. El preu es de 49 euros.
Si es realitzen els tallers de Shiro Abhyanga i Pada Abhyanga junts, el preu es de 89 euros

SATTVA us espera a CHRISTABEL escola de teràpies naturals

C) Era de l’esquerra nº2 Manresa ‪938725554; 938751552; christabel@christabel.es